Tenerifėje Aronos miesto taryba numatė keturias zonas: Las Galletas, Los Cristianos ir Playa de las Américas, kur federacijai priklausantys banglentininkai ir kiti vandens sporto profesionalai galėtų užsiimti savo sportu.

Remiantis taisyklėmis, išdėstytomis įsakyme SND / 388/2020, gegužės 3 d., paskelbtame dokumente, federacijos atstovams leidžiama „laisvai patekti į tas natūralias erdves, kad galėtų sportuoti, pavyzdžiui, jūra, upės ar rezervuarai“. Tai balandžio 30 d. Įsakymo SND / 380/2020 atnaujinimas. Nors žmonės gali mėgautis mankšta ir užsiiminėti sportu gryname ore, gaudyti bangas ir sportuoti vandenyne gali tik profesionalūs, federacijai priklausantys banglentininkai ir sportininkai.

Zonos ir jų paskirtis:

  • Los Cristianos paplūdimys ir Buriavimo mokyklos teritorija. Federacijoms priklausantys vandens sporto profesionalai: plaukimas, ir tokios sporto šakos kaip buriavimas, burlenčių sportas, irklas SUP ir kt.
  • „Playa Honda“, tik „Fitenia“ ir Dešiniųjų ir Kairiųjų bangų srityse.
  • Las Galletas (Buriavimo mokyklos teritroija). Vandens sporto veikla, tokia kaip plaukimas, ir vandens sportas, pavyzdžiui, buriavimas, burlenčių sportas ar banglenčių sportas.
  • Las Galletas (molas už prieplaukos). Banglenčių veikla.