Jeigu planuojate atostogas Tenerifėje su mažaisiais keliautojais, rekomenduojame aplankyti nuostabų  lėlių muziejų, kuris įsikūręs šiaurinėje salos dalyje, Icod de los Vinos miestelyje. 
Šis lėlių muziejus – yra nuostabus rankų darbo lėlių muziejus, kuris  buvo perkeltas į Tenerifę iš Austrijos. 
Muziejus buvo įkurtas Austrijoje prieš 20 metų ( 1999 metais), o 2012 m. kovo mėn. visi eksponatai buvo perkelti į Tenerifę.  Muziejuje eksponuojama įspūdinga kolekcija rankų darbo lėlių, kurios pagamintos garsių menininkų iš viso pasaulio. Tai vienintelis ir unikalus muziejus Europoje pagal eksponatų skaičių.
Šios didelės lėlių kolekcijos savininkai, tai šeima iš Austrijos, įkurę šį unikalų muziejų restauruotame ūkyje Tenerifėje.
Čia vyksta rankų darbo lėlių gaminimo seminarai, kurie sukviečia besidominčius rankų darbo lėlių gaminimu  iš viso pasaulio. Todėl turėsite unikalią galimybę pamatyti patį procesą kaip gaminamos porcelianinės lėlės, kokie įrankiai ir kokios medžiagos tam naudojamos.Taip pat muziejuje yra ir didžiulė pliušinių meškiukų (teddy bears) kolekcija, pagaminta žymiausių pasaulio meistrų.

Tai atgaiva ir džiaugmas vaikų akims, suteikiantis begalią susižavejimo akimirkų.Lėlių veiduose išraiškingai perteiktos tikros emocijos priverčia  pasinerti  ir mus suaugusius į gražų, stebuklingų ir nuostabių, kartais net pamirštą vaikystės pasaulį.

Grožėkitės ir mėgaukitės lėlėmis, minkštais žaislais bei pasivaikščiojimu  tropiniame sode.

Lėlių muziejus dirba:
Kasdien (Antr – Sekm), 10:00 – 18:00, išeiginė – pirmadienį;
Bilietų kainos: 
– 10 Eur/suaugusiam
– 4,5 Eur/vaikui (6-14m.)
– nemokamai vaikams iki 6 metų

Apsilankymas šiame unikaliame lėlių muzijuje yra yra įtrauktas į mūsų “Šeimos programą”.